wegeburger-z-super-chrupiacymi-frytkami-przepis-aviko

Wegeburger z chrupiącymi frytkami

Składniki

na 15 porcji

wegeburger-z-super-chrupiacymi-frytkami-przepis-aviko

Sposób przygotowania

Przygotuj wegańskie burgery Aviko zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Pomidory i cebulę pokrój w plastry. Umyj i osusz liście sałat. Bułki przekrój na pół.

Zbuduj burgery – obie części bułki posmaruj majonezem, na dolnej umieść burgera, następnie pomidor, cebulę i sałatę, dodaj pieprz i sól i przykryj drugą połówką bułki. Serwuj z super chrupiącymi frytkami Aviko.

Smacznego!

Dobra rada

W wersji wegetariańskiej na gorącym burgerze możesz położyć plaster żółtego sera, a jeśli chcesz przygotować wersję dla wegan, nie dodawaj sera i zastąp majonez wegańskim odpowiednikiem.