przekąski nadziewane serkiem śmietankowym i papryczką jalapeño Aviko i kuleczki ziemniaczane Aviko podane z kolorowymi dipami: morelowym ketchupem i bazyliowym jogurtem

Przekąski nadziewane serkiem śmietankowym i papryczką jalapeño i kuleczki ziemniaczane podane z kolorowymi dipami: morelowym ketchupem i bazyliowym jogurtem

Składniki

na 10 porcji

przekąski nadziewane serkiem śmietankowym i papryczką jalapeño Aviko i kuleczki ziemniaczane Aviko podane z kolorowymi dipami: morelowym ketchupem i bazyliowym jogurtem

Sposób przygotowania

  1. Przygotuj produkty Aviko zgodnie z opisem na opakowaniach.
  2. Morele wydryluj, zasyp cukrem i duś około 20 minut na małym ogniu. Zblenduj, dodaj ocet i odparuj przez kolejne 5 minut.
  3. Jogurt dopraw solą i pieprzem, a następnie wkrój bazylię i wyciśnij cytrynę.
  4. Serwuj przekąski z dwoma dipami, dekoruj cytryną i listkami bazylii.

Smacznego!