
Menu na Halloween
Zapisz się do newslettera AvikoHalloween w ostatnich latach cieszy się w Polsce coraz większą popularnością. Ciężko jest określić, kto jest bardziej podekscytowany zbliżającą się “nocą strachów” – dzieci, które nie mogą się już doczekać zabawy w „cukierek albo psikus”, czy właściciele lokali gastronomicznych, którzy liczą na większy ruch i dodatkowe zyski.
Zaskocz swoich gości wyjątkowym, tematycznym menu i wykorzystaj tę okazję, by zwiększyć swój przychód! Masz jeszcze mnóstwo czasu, by odpowiednio przygotować swój lokal na nadchodzącą noc. Nie wiesz od czego zacząć? Nie przejmuj się, pomożemy Ci wypromować Twój lokal.
Nie da się ukryć, że najprostszym sposobem w biznesie gastronomicznym jest przygotowanie odpowiedniego menu. Jest to przede wszystkim sezon dyni, co jednak nie oznacza, że musi ona dominować. Wręcz przeciwnie - warto się tu wyróżnić! Postaw na piekielnie ostre przekąski!

Specjalnie na tę okazję mamy w ofercie Czarne nuggetsy z serem cheddar i papryczką jalapeño. Połączenie sera cheddar i pikantnych papryczek jalapeño zamknięte w przykuwającej uwagę panierce sprawia, że ten apetyczny 19-gramowy "kąsek" idealnie wkomponuje się w menu na Halloween. Produkt jest łatwy w przygotowaniu - wystarczy rozgrzać fryturę do 175°C i smażyć przez 3,5 minuty. Stała waga sztuki ułatwia kalkulację food cost.
Czarne nuggetsy mogą być podane jako element talerza przekąsek do dzielenia się, jako składnik sałatki, lub po prostu jako samodzielna przekąska. Odwiedź naszą stronę z przepisami i poszukaj inspiracji dostosowanych do Twoich potrzeb!
Jeśli chcesz być na bieżąco z nowinkami ze świata gastronomii, otrzymywać wiedzę przydatną w prowadzeniu lokalu gastronomicznego i informacje o nowych produktach i konceptach w Aviko, ZAPISZ SIĘ DO NASZEGO NEWSLETTERA, korzystając z formularza poniżej.