Wiosenna sałatka z pikantnymi przekąskami kukurydzianymi, kozim serem i grillowaną papryką

  • Zielona, wisenna sałatka z pikantnymi przekąskami kukurydzianymi, kozim serem i grilowaną papryką

Wiosenna sałatka z pikantnymi przekąskami kukurydzianymi, kozim serem i grillowaną papryką

Sposób przygotowania:

Przygotuj Spicy Sweet Corn Bites zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Upraż orzeszki na suchej patelni, aż staną się złociste i chrupiące. Pokrój kukurydze i grillowaną paprykę w talarki. Rozgnieć lub pokrusz ser na drobne kawałki. Dokładnie umyj liście sałat i osusz je.

Na talerzu umieść dużą garść mieszanki sałat, posyp orzeszkami, serem, dodaj plasterki kukurydzy i papryki oraz kilka Spicy Sweet Corn Bites. Dopraw do smaku solą, pieprzem i oliwą z oliwek.

Dobra rada:

Możesz użyć fety zamiast sera koziego oraz dodać kilka plasterków chilli żeby podkręcić pikantny smak dania.