Sposób przygotowania:
Przygotuj Spicy Sweet Corn Burgers zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Słodki chleb pokrój na kawałki. Ogórki pokrój na cienkie plasterki. Przygotuj dip awokado - obierz awokado ze skórki, wymieszaj miąższ z solą, pieprzem, sokiem z cytryny lub limonki, oraz odrobiną oliwy z oliwek.
Nałóż porcje pesto, majonezu, hummusu i dipu awokado do filiżanek lub małych miseczek. Hummus udekoruj ogórkiem, a dip awokado kilkoma kawałkami awokado. Pokrój Spicy Sweet Corn Burgers na kawałki. Umieść kawałki chleba, burgerów, miseczki z sosami, kilka pomidorków cherry, ćwiartki cytryny lub limonki i miseczkę z oliwkami na drewnianej desce.Serwuj jako danie dla dwojga.
Dobra rada:
Masz własne pomysły na inne sosy lub dipy? Użyj ich!