Wegańskie tacos z pikantnymi przekąskami kukurydzianymi i meksykańską salsą

  • Wegańskie tacos z pikantnymi przekąskami kukurydzianymi i meksykańską salsą

Wegańskie tacos z pikantnymi przekąskami kukurydzianymi i meksykańską salsą

Sposób przygotowania:

Przygotuj Spicy Sweet Corn Bites zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Posiekaj kolendrę i liście sałat. Cebulę i pomidory pokrój w drobną kostkę. Wymieszaj składniki razem z kukurydzą i fasolką. Dopraw oliwą z oliwek, solą i pieprzem.

Ułóż jedną kuleczkę Spicy Sweet Corn Bites na środku każdego z tacos i dodaj porcję salsy. Podawaj w formie talerza z przekąskami dla kilku osób, wraz z dodatkową porcją salsy w osobnej miseczce.

Dobra rada:

Możesz nieco podgrzać tacos w piekarniku (1-2 minuty).