left Współpraca right Współpraca
  • middle Współpraca

Nasze mocne strony

Każdy biznes powinien być oparty na mocnych fundamentach, które mają wpływ na jego dalszy rozwój i sukces. Postawiliśmy nacisk na 3 podstawowe filary: wzajemne inspirowanie się pomysłami, budowanie silnych i partnerskich więzi w biznesie oraz zrozumienie Twoich potrzeb i oczekiwań Twoich klientów.

Podstawową wartością mającą wpływ na naszą działalność jest jednak konsument - to on decyduje o Twoim i naszym sukcesie w gastronomii.

1. Inspiracje - pomysły, które czynią różnicę

Znamy się na ziemniaku jak nikt inny - jest on naszą pasją od wielu lat. Wierzymy, że inspirujące rozwiązania ziemniaczane są w stanie zmienić nasz wspólny biznes. Zmienić go na lepsze. Ale wiemy też, że najlepsze rozwiązania powstają tylko wtedy, gdy obie strony wymieniają swoje spostrzeżenia.

2. Współpraca - zaufany partner

Aviko aktywnie tworzy gastronomię już od ponad 50 lat. Należymy do grupy Royal Cosun, wartej ponad 1,7 biliona euro. Jesteśmy obecni na każdym kontynencie. Przetwarzamy ponad 1,7 miliona ton ziemniaków rocznie. Ponad 1600 specjalistów dba o najlepszą jakość naszych produktów. To wszystko czyni nas solidnym i wiarygodnym partnerem dla Ciebie.

3. Zrozumienie - znamy Twój biznes od kuchni

By zaproponować rozwiązania, które odpowiedzą na Twoje oczekiwania, jesteśmy blisko Twojego biznesu, rozumiemy Twoje problemy od kuchni. Oferujemy  szeroką gamę produktów - tzw. one-stop-shop - tj. miejsce, gdzie znajdziesz rozwiązania produktowe, spełniające Twoje konkretne wymagania. Wiemy, jak ważne są dla Ciebie: powtarzalna jakość, wygodne i szybkie przygotowanie, kontrola kosztów dania, minimalizowanie strat na produkcie. Nasze produkty są tworzone właśnie z myślą o tym.

4. Konsument w centrum uwagi

Twoi klienci traktują Twój lokal jako alternatywę domowego obiadu, szybkie co nieco lub krótką przerwę podczas dnia pracy. Wiemy o tym. Dlatego stale analizujemy trendy rynkowe oraz zachowania Twoich i naszych konsumentów. Te obserwacje są siłą napędową naszego działania!

Nasze podejście - ukierunkowane na Twojego klienta - w połączeniu z międzynarodowym doświadczeniem pozwala na dalszy rozwój, oferowanie szerokiej gamy produktów i wprowadzanie unikalnych koncepcji sprzedaży. Przez dziesięciolecia stworzyliśmy wiele koncepcji, mających na celu serwowanie jeszcze bardziej atrakcyjnych i dochodowych posiłków.

Dajemy Ci wszystko na talerzu!

Czy to szkolny lunch, regeneracyjny posiłek w szpitalu, dobry obiad
w wykwintnej restauracji, dodatek do piwa w pubie, danie dla pracowników, czy talerz w bufecie, nasze produkty stanowią część Twojego menu. Ty i Twoi klienci mogą wybierać z naszej bogatej oferty gotowych rozwiązań biznesowych, zbioru sprawdzonych pomysłów i inspiracji.

  • Nasz zespół

    Marcin Czurak

    Marcin Czurak

    Krajowy Szef Sprzedaży Gastronomicznej

    +48 604 106 566
    marcin.czurak@aviko.pl

  • Nasz zespół

    Andrzej Kluwa

    Andrzej Kluwa

    Starszy Regionalny Szef Sprzedaży - Region Południe
    +48 602 456 153
    andrzej.kluwa@aviko.pl

  • Nasz zespół

    Tomasz Grabowski

    Tomasz Grabowski

    Szef ds. Kluczowych Klientów Gastronomicznych
    +48 602 587 514
    tomasz.grabowski@aviko.pl

  • Nasz zespół

    Jozef Kwiatkowski

    Józef Kwiatkowski

    Regionalny Szef Sprzedaży - Region Zachód
    + 48 602 575 022
    jozef.kwiatkowski@aviko.pl

  • Nasz zespół

    Dariusz Rudzik

    Dariusz Rudzik

    Regionalny Koordynator ds. Kluczowych Klientów Gastronomicznych - Region Południe
    +48 602 559 453
    dariusz.rudzik@aviko.pl

  • Nasz zespół

    Marcin Walczak

    Marcin Walczak


    Regionalny Szef Sprzedaży - Region Północ i Centrum
    +48 602 458 897
    marcin.walczak@aviko.pl

  • Nasz zespół

    Hanna Wencka

    Hanna Wencka


    Foodservice Senior Brand Manager - CEE
    +48 696 081 853
    hanna.wencka@aviko.pl