Od przetrwania do zyskowności: szansa związana z segmentem dostaw jedzenia
Sektor HoReCa jest jednym z tych, które najmocniej odczuwają
skutki pandemii. Hotele, restauracje, firmy oferujące catering i
bary przeżywają bardzo trudny okres.
Przedsiębiorcy borykają się z restrykcjami dotyczącymi limitowania liczby klientów, koniecznością przestrzegania społecznego dystansu i reżimu sanitarnego oraz ogólnym zmęczeniem wśród ludzi. Części z nich trudno sobie wyobrazić, w jaki sposób mogliby wrócić do generowania zysków.
W tym raporcie piszemy o roli, jaką jedzenie na dowóz (i oczywiście na wynos) może odegrać w przywróceniu Twojego restauracyjnego biznesu na dobre tory.
Chcesz otrzymać bezpłatny raport?
- Wypełnij formularz znajdujący się po prawej stronie.
- Kliknij w przycisk "Wyślij".
- Zostaniesz przekierowany na stronę, z której możesz pobrać raport.
Home Delivery | Rozwiązania | Spostrzeżenia | Inspiracje | Edukacja | Innowacje | Współtworzenie