Side image left Side image right
  • Image middle - Banner

Raport o segmencie jedzenia na dowóz

  • Report Combi

Od przetrwania do zyskowności: szansa związana z segmentem dostaw jedzenia


Sektor HoReCa jest jednym z tych, które najmocniej odczuwają skutki pandemii. Hotele, restauracje, firmy oferujące catering i bary przeżywają bardzo trudny okres.

Przedsiębiorcy borykają się z restrykcjami dotyczącymi limitowania liczby klientów, koniecznością przestrzegania społecznego dystansu i reżimu sanitarnego oraz ogólnym zmęczeniem wśród ludzi. Części z nich trudno sobie wyobrazić, w jaki sposób mogliby wrócić do generowania zysków.

W tym raporcie piszemy o roli, jaką jedzenie na dowóz (i oczywiście na wynos) może odegrać w przywróceniu Twojego restauracyjnego biznesu na dobre tory.

Chcesz otrzymać bezpłatny raport?

  1. Wypełnij formularz znajdujący się po prawej stronie.
  2. Kliknij w przycisk "Wyślij".
  3. Zostaniesz przekierowany na stronę, z której możesz pobrać raport.

 

Home Delivery  |  Rozwiązania  |  Spostrzeżenia  |  Inspiracje  |  Edukacja  |  Innowacje  |  Współtworzenie 

Raport o segmencie jedzenia na dowóz

Chcesz otrzymać bezpłatny raport?

  1. Uzupełnij swoje dane w polach poniżej.
  2. Kliknij w przycisk "Wyślij".
  3. Zostaniesz przekierowany na stronę, z której możesz pobrać raport.