HoReCa od kuchni

WYBIERZ STREFĘ x

50 twarzy frytek Aviko (1)

50 twarzy frytek Aviko

Opublikowano 2016-05-02

Oferta lokali gastronomicznych zmienia się w sposób dynamiczny, dostosowując się do nowych trendów społecznych. Lubimy spędzać czas wolny ze znajomymi ‘na zewnątrz’ i doświadczać nowych doznań kulinarnych.

Czytaj więcej
burger2

Bądź na czasie!

Opublikowano 2016-05-02

Oferta lokali gastronomicznych zmienia się w sposób dynamiczny, dostosowując się do nowych trendów społecznych.

Czytaj więcej
16 Aviko instruktie friet bakken_olie bijvullen 16 B

Olej lub frytura używana do smażenia ma także bardzo ważne znaczenie dla jakości finalnego produktu, jego smaku i wyglądu. Poznaj kilka typowych błędów oraz naszych sposobów na ich rozwiązanie! Oto część trzecia poświęcona problemom z olejem do smażenia lub fryturą. Zapraszamy do lektury!

Czytaj więcej
13 Aviko instruktie friet bakken_in bak storten 13 A

Zapewne zależy Ci na jakości serwowanego pożywienia - ona bowiem decyduje o sukcesie Twojego lokalu. Czasami jednak proste błędy mogą negatywnie wpływać na jakość, powodując niezadowolenie Twoje i Twoich Klientów. Poznaj kilka typowych błędów oraz naszych sposobów na ich rozwiązanie! Oto część druga poświęcona JAKOŚCI wysmażanego produktu. Miłej lektury!

Czytaj więcej
new webpage

Nowa odsłona

Opublikowano 2016-03-22

Z przyjemnością informujemy o nowej stronie internetowej Aviko poświęconej gastronomii.

Czytaj więcej