frytki-aviko-super-crunch-18mm-z-kanapka-na-desce-w-restauracji

Frytki Aviko Super Crunch dla gastronomii

Frytki Super Crunch to odpowiedź na rosnące zapotrzebowanie rynku na produkty z wyjątkową jakością, oferujące coś szczególnego i będące alternatywą dla klasycznych frytek. Poznaj ich zalety.

Wyjątkowo chrupiące

Dzięki specjalnej panierce z mąki ryżowej, frytki Super Crunch są wyjątkowo chrupiące i pozostają takie znacznie dłużej niż zwykłe frytki.

Bezglutenowe

Panierka, którą pokryte są frytki Super Crunch, nie zawiera glutenu ani innych alergenów.

Długi czas serwowania

Panierka ta zatrzymuje również ciepło wewnątrz produktu, dzięki czemu frytki Super Crunch pozostają ciepłe dłużej niż zwykłe frytki. W praktyce oznacza to zmniejszenie strat na produkcie o nawet 50% i potencjalnie większy zysk.

Wszechstronne i do wielu segmentów gastronomicznych

  • Restauracje – odpowiedź na potrzebę konsumentów poszukujących nowych doznań smakowych, doskonałe do modnych lokali typu (fast) casual, w tym burgerowni.
  • Catering/bufet – idealne rozwiązanie dla ofert bufetowych ze względu na wyjątkową chrupkość i wydłużony czas serwowania.
  • Street food – jako wyróżnik menu, frytki premium jako doskonały towarzysz np. burgera premium, dodatkowo dzięki panierce frytki Super Crunch serwowane na wynos dłużej pozostaną ciepłe i chrupiące.
  • Dostawy/Jedzenie na wynos – dzięki panierce frytki z linii Super Crunch dłużej utrzymują ciepło i chrupkość, a więc zniosą warunki dostawy znacznie lepiej niż klasyczne frytki. Koniec miękkich i rozmokłych frytek w dowozie!
frytki-aviko-super-crunch-w-pudelku-do-dostaw

Jeśli chcesz być na bieżąco z nowinkami ze świata gastronomii, otrzymywać wiedzę przydatną w prowadzeniu lokalu gastronomicznego i informacje o nowych produktach i konceptach w Aviko, ZAPISZ SIĘ DO NASZEGO NEWSLETTERA, korzystając z formularza poniżej.