HoReCa od kuchni

  • master class banner

Zapraszamy na Master Class Aviko online “Majówkowe inspiracje”

Opublikowano 12/04/2021

Na warsztatach, które poprowadzą szefowie kuchni: Sławomir Miotk (konsultant kulinarny Aviko) i Marcin Szachowicz (Unilever Food Solutions), zaprezentujemy dania inspirowane tematem ‘majówki’. Z uwagi na trwające obostrzenia, pokażemy rozwiązania , które można zapakować na wynos i na dowóz.

Menu na warsztaty Aviko:

Burgerowe love - burger w wersji klasycznej i roślinnej, w tym z sałatką a la kimchi

Dziel się przyjemnością - deska przekąsek

Fish&Chips - angielska klasyka

Mash Bowls - puree w nowej odsłonie

Ziemniak Chilli Sin Carne - Tex-Mex dla wegetarian i wegan

 

Transmisja na żywo odbędzie się 21 kwietnia o godz. 10:30 ze Studia kulinarnego Book&Cook w Łodzi.

Zapisz się już dziś - kliknij w link i wypełnij krótką ankietę.

 

Do zobaczenia!