5 powodów, dla których potrzebujesz gratinów Aviko w Twojej ofercie z dowozem/na wynos
-
Doświadczenie gastronomiczne w domu. Klasyka kuchni francuskiej, świetna propozycja na kameralne spotkania w gronie przyjaciół i idealne rozwiązanie do dostaw i na wynos. Jakość gratinów Aviko jest najlepsza na rynku - to zasługa gotowanych na parze świeżych plastrów ziemniaków, kremowego sosu z sera i śmietanki oraz ilości tego sosu, którego Aviko nie oszczędza. Połączenie wysokiej jakości składników i procesu produkcji sprawia, że gratiny Aviko długo zachowują swój kształt.
-
Szybkość przygotowania: Zapiekanki Aviko należy podgrzewać przez 15-22 minut w piecu konwekcyjnym i gotowe! Ze względu na skład produktu porcja zapiekanki bardzo dobrze utrzymuje ciepło oraz długo zachowuje formę - do 1 godziny od momentu przygotowania
-
Kontrola porcji i łatwe obliczanie food cost - każdy kawałek zapiekanki ma wagę 35/75/100 g.
-
Podgrzewanie w domu - zapiekanki Aviko idealnie sprawdzą się jako część menu "do podgrzania w domu" lub część menu cateringowego na Wielkanoc, Boże Narodzenie itp.
-
Różnorodność smaków - z pomidorami i serem mozzarella, z brokułami, ze szpinakiem i serem Emmentaler, z grzybami, z boczkiem i serem Reblochon lub ze słodkimi ziemniakami - to pomaga wyróżnić się!
Klasyczne gratiny głęboko mrożone - doskonała baza do stworzenia indywidualnej oferty poprzez wykończenie innymi składnikami. Łatwy do obliczenia food cost - każde 100g szt. gotowe po 22 minutach w piecu konwekcyjnym.
Gratiny w wielu wariantach smakowych - różne smaki zainspirują Cię do tworzenia nowych potraw. Doskonała kontrola porcji w celu zmniejszenia ilości odpadów, obniżenia food cost dzięki stałej wadze sztuki - 100 g. Zapiekanka z batatów - 75 g szt. Gotowe po 22 minutach w piecu konwekcyjnym.
-
Gratiny z batatów - Bataty są w trendzie na całym świecie!
Gratiny do systemu GN - domowy wygląd, może być podana jako klasyczna zapiekanka lub z dodatkami, aby zwiększyć różnorodność. Czas przygotowania - tylko 15 minut w piecu konwekcyjnym!
Gratiny chłodzone - najbardziej przybliżone w smaku do tradycyjnie przygotowanych gratinów w Twojej kuchni.