HoReCa od kuchni

  • Aviko Gratin For Delivery Homemade Style Gratin Met Lamsrack En Wortel 1 1 Liggend (1)
  • Aviko Gratin For Delivery Chilled Basic Gratin With Vegetables 1 Liggend
  • Aviko Gratin For Delivery Zoete Aardappelgratin Op De Huid Gebakken Rode Poon 1 Liggend

Aviko Gratiny - idealne rozwiązanie do menu na dowóz

Opublikowano 26/02/2021

Urbanizacja, wygoda i digitalizacja powodują zmiany w zachowaniach zakupowych konsumentów. Covid-19 wzmocnił te trendy i przyspieszył rozwój oferty z dostawą (i na wynos) w punktach gastronomicznych. Była to jedyna możliwość utrzymania działalności gastronomicznej w okresie pandemii. Aby pomóc w zróżnicowaniu menu do dostaw, zapewnić klientom niezwykłe doznania kulinarne oraz wysokiej jakości posiłek dostarczany do domu, Aviko przedstawia Gratiny - idealne rozwiązanie, które pomoże Ci zmaksymalizować ofertę na dowóz i na wynos.

5 powodów, dla których potrzebujesz gratinów Aviko w Twojej ofercie z dowozem/na wynos

  1. Doświadczenie gastronomiczne w domu. Klasyka kuchni francuskiej, świetna propozycja na kameralne spotkania w gronie przyjaciół i idealne rozwiązanie do dostaw i na wynos. Jakość gratinów Aviko jest najlepsza na rynku - to zasługa gotowanych na parze świeżych plastrów ziemniaków, kremowego sosu z sera i śmietanki oraz ilości tego sosu, którego Aviko nie oszczędza. Połączenie wysokiej jakości składników i procesu produkcji sprawia, że gratiny Aviko długo zachowują swój kształt.

  2. Szybkość przygotowania: Zapiekanki Aviko należy podgrzewać przez 15-22 minut w piecu konwekcyjnym i gotowe! Ze względu na skład produktu porcja zapiekanki bardzo dobrze utrzymuje ciepło oraz długo zachowuje formę - do 1 godziny od momentu przygotowania

  3. Kontrola porcji i łatwe obliczanie food cost - każdy kawałek zapiekanki ma wagę 35/75/100 g.

  4. Podgrzewanie w domu - zapiekanki Aviko idealnie sprawdzą się jako część menu "do podgrzania w domu" lub część menu cateringowego na Wielkanoc, Boże Narodzenie itp.

  5. Różnorodność smaków - z pomidorami i serem mozzarella, z brokułami, ze szpinakiem i serem Emmentaler, z grzybami, z boczkiem i serem Reblochon lub ze słodkimi ziemniakami - to pomaga wyróżnić się!

Klasyczne gratiny głęboko mrożone - doskonała baza do stworzenia indywidualnej oferty poprzez wykończenie innymi składnikami. Łatwy do obliczenia food cost - każde 100g szt. gotowe po 22 minutach w piecu konwekcyjnym.

Gratiny w wielu wariantach smakowych - różne smaki zainspirują Cię do tworzenia nowych potraw. Doskonała kontrola porcji w celu zmniejszenia ilości odpadów, obniżenia food cost dzięki stałej wadze sztuki - 100 g. Zapiekanka z batatów - 75 g szt. Gotowe po 22 minutach w piecu konwekcyjnym.

Gratiny do systemu GN - domowy wygląd, może być podana jako klasyczna zapiekanka lub z dodatkami, aby zwiększyć różnorodność. Czas przygotowania - tylko 15 minut w piecu konwekcyjnym!

Gratiny chłodzone - najbardziej przybliżone w smaku do tradycyjnie przygotowanych gratinów w Twojej kuchni.

Gratiny w menu na dowóz Ulotka

leaflet cover photo gratin leaflet.

Pobierz ulotkę i dowiedz się więcej o Gratinach Aviko.