Dzięki odpowiedniemu połączeniu wysokiej jakości składników - talarków ziemniaczanych i sosu śmietanowego - gratiny doskonale zachowują swój kształt, nawet po godzinie od przygotowania.
Gratiny Aviko to idealne rozwiązanie dla hoteli, bufetów czy cateringu - idealnie wkomponują się w menu świąteczne oraz sylwestrowe. Dodadzą elegancji każdemu daniu, efekt jakościowy za każdym razem powtarzalny i najważniejsze - ułatwią kalkulację kosztową - każda sztuka waży 100g, 75g lub 35g w zależności od rodzaju gratinu.
-
Świeżo mrożone - doskonały wygląd i smak
-
Przejrzysta kalualcja kosztowa - stała waga per sztukę: 35g, 75g lub 100g
-
Długi czas przydatności do serwowania - do godziny po przygotowaniu
-
Czas przygotowania - 20 minut w piecu konwekcyjnym
Więcej informacji na temat gratinów oraz propozycje przepisów znajdziecie Państwo w zakładce przepisy oraz w aplikacji mobilnej AvikoPRO.