Aktualności

  • gratins 5
  • gratins1
  • gratins4
  • gratins3
  • gratins 2

BONJOUR GRATINS!

Opublikowano 28/10/2016

Gratiny ziemniaczane Aviko to szybki i łatwy sposób dodania klasycznej potrawy kuchni francuskiej do menu. Dzięki odpowiedniemu połaczeniu wysokiej jakości składników - talarków ziemniaczanych i sosu śmietanowego - gratiny doskonale zachowują swój kształt, nawet po godzinie od przygotowania.

Idealne rozwiązanie dla hoteli, imprez okolicznościowych, bufetów, czy cateringu.

  • Świeżo mrożone - doskonały wygląd i smak

  • Przejrzysta kalkulacja kosztowa - stała waga per sztukę: 35g, 75g lub 100g

  • Długi czas przydatności do serwowania - do godziny po przygotowaniu

  • Czas przygotowania - 20 minut w piecu konwekcyjnym

Zapoznaj się z pełną ofertą  gratinów Aviko.

Znajdź swój sposób na podanie gratinów w menu

 

.