gn gratin gn gratin 2
  • gn gratin 1
    GN gratin

Aktualności

  • gn gratin 2
  • gn gratin 1
  • gn gratin

GN GRATIN - rozwiązanie dla gastronomii żywienia zbiorowego

Opublikowano 15/11/2017

GN gratin to rozwiązanie produktowe dla gastronomii zbiorowego żywienia i cateringu. Idealne wpisuje się w potrzeby tego segmentu - powtarzalna jakość produktu, łatwość przygotowania i przejrzysta kalkulacja kosztowa.

Gastronomia - a zwłaszcza sektor żywienia zbiorowego - musi sprostać coraz większym wyzwaniom, takim jak niższe budżety, spadająca zyskowność, słabo wyszkoleni pracownicy, ostrzejsze normy prawne i bardziej wymagający goście. To wszystko rodzi konieczność stosowania produktów nowej generacji - inteligentnych i wygodnych w przygotowaniu, które idealnie współgrają z procesami systemowymi i generują wartość dodaną na każdym poziomie. Tym specyficznym wymaganiom sprosta nowy produkt Aviko - GN gratin.

GN gratin to produkt głęboko mrożony, przygotowany z talarków ziemniaczanych gotowanych na parze, z dodatkiem pysznego sosu.

GN gratin jest on idealnie dopasowany do standardów Gastro Norm : 1 opakowanie GN Gratin 2,5 kg idealnie wypełnia 1/2 GN, 2 opakowania GN Gratin = 1 GN. Produkt jest bardzo prosty w przygotowaniu - wystarczy opróżnić zawartość opakowania GN gratins, umieścić pojemnik GN w piecu konwekcyjnym na 100% pary dla uzyskania efektu gładkiego, kremowego sosu w 20 minut. Możliwe jest również przygotowanie produktu w piekarniku - produkt finalny o twardszej konsystencji i łatwiejszy w porcjowaniu.  Perfekcyjny efekt gwarantowany za każdym razem!

Poszukujesz wyjątkowych rozwiązań do Twojej kuchni? Sprawdź nas!