gratin 3 gratin 5
  • gratin 2
    Obejrzyj przepis

Aktualności

  • gratin 2
  • gratin 4
  • gratin 1
  • gratin 3
  • gratin 5

Gratiny ziemniaczane Aviko

Opublikowano 18/12/2017

Gratiny ziemniaczane Aviko to doskonały sposób na przyciągnięcie zarówno miłośników klasycznych potraw kuchni francuskiej, jak i gości poszukujących nowych smaków i inspiracji na serwowanie ziemniaków. Proste i szybkie w przygotowaniu oraz porcjowaniu, pozwalają zaoszczędzić czas i kontrolować koszty.

Dzięki odpowiedniemu połączeniu wysokiej jakości składników - talarków ziemniaczanych i sosu śmietanowego - gratiny doskonale zachowują swój kształt, nawet po godzinie od przygotowania.

Gratiny Aviko to idealne rozwiązanie dla hoteli, bufetów czy cateringu - idealnie wkomponują się w menu świąteczne oraz sylwestrowe. Dodadzą elegancji każdemu daniu, efekt jakościowy za każdym razem powtarzalny i najważniejsze - ułatwią kalkulację kosztową - każda sztuka waży 100g, 75g  lub 35g  w zależności od rodzaju gratinu.

  • Świeżo mrożone - doskonały wygląd i smak

  • Przejrzysta kalualcja kosztowa - stała waga per sztukę: 35g, 75g lub 100g

  • Długi czas przydatności do serwowania - do godziny po przygotowaniu

  • Czas przygotowania - 20 minut w piecu konwekcyjnym

Więcej informacji na temat gratinów oraz propozycje przepisów znajdziecie Państwo w zakładce przepisy oraz w aplikacji mobilnej AvikoPRO.

google play

 app store